Servicii

 

Consultatii optometrice computerizatedioptron

In fiecare cabinet puteti beneficia de examinarea gratuita a unui optometrist. Acesta va va consilia in mod profesional in alegerea unui ochelar, in caz ca acest lucru se impune.
Va va masura cu acuratete dioptria necesara si va va sfatuii in continuare asupra aspectelor estetice si practice in purtarea ochelarului.

Prescriptii ochelari
Opticile noastre din Bucuresti va stau la dispozitie cu personal calificat, special instruit pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere a ramelor si lentilelor. In functie de particularitatile fiecaruia, specialistii nostri va recomanda ramele potrivite fizionomiei dumneavoastra si lentilele cele mai adecvate problemei oculare.

In magazinele Eye See puteti gasi o gama variata de accesorii specifice cum ar fi:accesorii
- Tocuri pentru ochelari
- snururi
- lavete din microfibra
- solutii pentru curatarea lentilelor

Lentile de contact cosmetice si cu dioptrii.bausch & lomb
Lentilele oferite de partenerii nostri sunt de cea mai buna calitate.CEB6ratePLATA SE POATE FACE IN 6 RATE FARA DOBANDA!
PRIN CARD AVANTAJ OFERIT DE CREDIT EUROPE BANK

Cabinet optica medicala   Consultatii oftalmologice   Determinare dioptrii   Consultatii speciale pentru copii cu aparatura moderna   Montaj lentile ochelari de vedere rame de ochelari accesorii ochelari   Ochelari ochelari de vedere ochelari de soare   lentile de contact rame de ochelari   optica medicala ochii eye optica modele rame lentile heliomate lentile antireflex lentile plastic lentile sticla lentile policarbonat lentile progresive lentile bifocale consulatii   oftalmologie miopie optician dioptron refractometru strabism   corectare vedere astigmatism rame de ochelari lentile de ochelari lentile de vedere clinica de oftalmologie rame ieftine  lentile zeiss lentile hoya lentile essilor lentile calculator