Lentile

 
lentile

Lentile:

Eye See Medical va pune la dispozitie o gama variata de lentile, magazinele noastre lucrand numai cu lentile de buna calitate de la producatori internationali, calitatea lor fiind ireprosabila!

Exista variate tipuri de lentile: heliomate (fotocromatice), concepute pentru a proteja ochiul impotriva radiatiilor UV, lentile asferice cu forma aplatizata, recomandate pentru dioptrii mari, lentile progresive de ultima generatie, care reunesc toate dioptriile, de la cea de distanta la cea de aproape.

Lentilele pot fi fabricate din sticla sau din plastic, din compusi organici care confera o greutate redusa si o rezistenta sporita la spargere. Recordul la greutate si rezistenta il au lentilele din policarbonat.

Lentilele speciale pentru lumina artificiala si calculator au fost concepute in scopul eliminarii radiatiilor emise de monitoarele cu UV. Sunt lentile optice acoperite cu strat antireflex.

Tipuri de Lentile :
Lentilele pentru ochelari, în funcţie de materialulul din care sunt produse, se clasifică în:

* lentile din sticlă organică (plastic)
* lentile din sticlă minerală (sticlă)
* lentile din policarbonat

După utilizare:

* lentile bifocale
* lentile progresive
* lentile cu antirefelex
* lentile heliomate ( fotocromatice )

Puteti alege lentilele din sticla minerala, plastic (sticla organica) sau Policarbonat cu o claritate sporita, oferite de:
ZEISS, HOYA si ESSILOR

Cabinet optica medicala   Consultatii oftalmologice   Determinare dioptrii   Consultatii speciale pentru copii cu aparatura moderna   Montaj lentile ochelari de vedere rame de ochelari accesorii ochelari   Ochelari ochelari de vedere ochelari de soare   lentile de contact rame de ochelari   optica medicala ochii eye optica modele rame lentile heliomate lentile antireflex lentile plastic lentile sticla lentile policarbonat lentile progresive lentile bifocale consulatii   oftalmologie miopie optician dioptron refractometru strabism   corectare vedere astigmatism rame de ochelari lentile de ochelari lentile de vedere clinica de oftalmologie rame ieftine  lentile zeiss lentile hoya lentile essilor lentile calculator