sticla

Lentilele din sticla minerala oferite de Eye See Medical,

Putem spune ca sunt lentilele cele mai des folosite datorita pretului mic, dar tendinta pentru perioada imediat urmatoare este sa piarda teren in favoarea lentilelor fabricate din materia plastic ( lentile organice ).

Lentilele de sticla ( minerale ) sunt rezistente la stergere nu necesita o intretinere deosebita, un mare dezavantaj al acetui tip de lentila este ca:

- se sparg
- sunt grele ceea ce ne impiedica uneori in alegerea ramei de ochelari - ne referim aici la ramele de ochelari ce au prinderea direct pe lentila sau ramele pe fir.


Montarea acestui tip de lentila pe rama este dificila iar rezistenta ramei in timp ar fi serios afectata. In general putem opta pentru lentilele de sticla atunci cand dorim un ochelar de vedere ieftin si dioptriile prescrise au valori mici ( pana la +/- 2,00 dioptrii - valori pozitive sau - 3 ,00 dioptrii - valori negative ).

Pentru persoane cu dioptrii mari sunt disponibile lentile subtiate. Aceste lentile, sunt mai estetice si mai durabile in timp.

Lentilele din sticla sunt de doua tipuri:
Normale: Lentilele de geam nu sunt la fel de usor de zgariat precum cele de plastic. Ele pot fi folosite pentru multe tipuri de prescriptii. Acestea sunt mai grele decat cele de plastic.

Asferice: Lentilele de sticla pot fi facute si dintr-un tip special de sticla. Aceste tipuri de lentile sunt mult mai subtiri decat cele normale, si sunt potrivite celor care au nevoie de o corectie mai mare si necesita lentile normale groase.

Puteti alege, lentilele din sticla minerala, plastic ( sticla organica ) sau policarbonat cu claritate sporita, oferite de:
ZEISS, HOYA si ESSILOR

Cabinet optica medicala   Consultatii oftalmologice   Determinare dioptrii   Consultatii speciale pentru copii cu aparatura moderna   Montaj lentile ochelari de vedere rame de ochelari accesorii ochelari   Ochelari ochelari de vedere ochelari de soare   lentile de contact rame de ochelari   optica medicala ochii eye optica modele rame lentile heliomate lentile antireflex lentile plastic lentile sticla lentile policarbonat lentile progresive lentile bifocale consulatii   oftalmologie miopie optician dioptron refractometru strabism   corectare vedere astigmatism rame de ochelari lentile de ochelari lentile de vedere clinica de oftalmologie rame ieftine  lentile zeiss lentile hoya lentile essilor lentile calculator