Lentilele Progresive:lentile progresive

Cabinetul nostru medical va pune la dispozitie lentile progresive ce reprezinta ultima inovatie in tehnologia lentilelor oftalmice.
Sunt acele lentile care corecteaza PRESBIOPIA.
Presbiopia este o tulburare de vedere care survine dupa varsta de 40 de ani.
NU este o afectiune in sine, ci rezultatul procesului de imbatranire al ochilor.

Lentilele progresive sunt acele lentile care permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape, inlocuind cele 3 perechi de ochelari(distanta, intermediar si aproape).
Aceste lentile au un camp de progresie ingust, mediu sau larg, in functie de performanta lentilelor si sunt folosite pentru toate distantele, avand un aspect cosmetic foarte palcut datorita design-ului si a faptului ca tranzitiile dintre campurile de progresie sunt invizibile.

* sunt cele mai performante lentile;
* asigură vedere clară la orice distanţă (există zona vederii la distanţă, la semidistanţă şi pentru vederea de aproape), fără delimitare vizibilă a acestor zone (estetice);
* nu trădează vârsta purtătorului;
* se pot monta pe orice ramă;
* oferă o mare libertate de mişcare.

Lentilele progresive sunt recomandate persoanelor dinamice, active,persoanelor care lucreaza la calculator, persoanelor care s-au saturat sa poarte 2 perechi de ochelari si vor un confort vizual imbunatatit si un aspect nou.
Cu lentilele progresive nimeni nu-si va da seama de varsta dumneavoastra.

Puteti alege lentilele din sticla minerala, plastic sau Policarbonat cu o claritate sporita, oferite de:
ZEISS, HOYA si ESSILOR